Etsimme Chief Operating Officeria (COO) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Kokenut asiantuntijaorganisaation johtaja

COO vastaa yhtiön operatiivisen toiminnan järjestämistä työskentelemällä tiiviisti omistajayrittäjien ja yhtiön muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhtiön omistajat haluavat keskittyä asiakastoimeksiantotyöhön ja COO:n tehtävä on mahdollistaa tämä ottamalla kokonaisvaltainen vastuu liiketoiminnan johtamisesta. Valittava henkilö on avainroolissa myös liiketoimintaa tukevien toimintojen kuten HR:n, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän organisoinnissa. Liiketoiminnan tuen lisäksi COO huolehtii palveluprosessien kehittämisestä, palvelutuotannon tehokkuudesta sekä tarvittavien resurssien riittävyydestä. Valmiuksien salliessa COO voi osallistua myös itse asiakastoimeksiantoihin.

Yhtiön tavoitteena on edelleen kasvaa voimakkaasti ja kehittää asiantuntijaorganisaatiotaan. COO:n tehtävässä on keskeistä tukea asiantuntijoiden kehittymistä ja valittavan henkilön odotetaankin olevan erinomainen ihmisjohtaja. Välitön työyhteisö koostuu osaavasta 20 hengen asiantuntijajoukosta, joka työskentelee avokonttorissa joustaviin työskentelytapoihin sitoutuen. Organisaatiokulttuuri on matalahierarkkinen ja siinä vältetään turhaa byrokratiaa. Työyhteisö on motivoitunut ja organisaatiossa on runsaasti potentiaalia kehittää toimintaa käytännön tasolla. Asiantuntijoiden keskuudessa vallitsee positiivinen ja kunnianhimoinen vire ja aktiivinen tekemisen meininki.

Omaa tehtävää ja koko yhtiötä on mahdollisuus kehittää strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Tiimin ja oman työn menestykselliseen johtamiseen vaaditaan laajaa näkemystä ja kokemusta sekä rohkeutta tarttua toimeen. COO:lta odotetaan ennen kaikkea kykyä hahmottaa liiketoiminnan kokonaisuuksia sekä kykyä tunnistaa keinot, joilla organisaatio pääsee yhdessä tavoitteisiinsa.

Etsimme tulevaisuuden huippujohtajaa

Työtehtävässä menestyy aikaansaava, tuloshakuinen ja tavoitteellinen liiketoiminnan johtaja, jolla on kykyä ottaa vastuulleen isoja kokonaisuuksia ja hoitaa annetut vastuut järjestelmällisesti eteenpäin. Henkilöltä odotetaan erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi halua kehittää asiantuntijaorganisaatiota, haastaa toimintatapoja sekä luoda uutta ja toimivampaa tapaa tehdä. Henkilön odotetaan olevan mukaansatempaava ihmisjohtaja, jota on helppo lähestyä ja joka kohtaa organisaationsa asiantuntijat empaattisesti.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja jo useamman vuoden kokemus asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä selkeitä näyttöjä siinä onnistumisesta. Tätä kokemusta olet saattanut kerryttää tilintarkastusyhteisöstä tai muunlaisesta palveluita tuottavasta asiantuntija- tai konsulttiorganisaatiosta. Olet niin työyhteisön kuin asiakkaiden suuntaan vakuuttava ja karismaattinen johtaja, jolla on kannustava asenne ja joka suhtautuu intohimolla omaan työhönsä.

Hakijoilta odotetaan

 • Oikeustieteellistä-, kauppatieteellistä- tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Useamman vuoden kokemusta liiketoiminnan ja ihmisten johtamisesta asiantuntijaorganisaatiossa
 • Käytännön kokemusta liiketoiminnan tukitoimintojen kehittämisestä
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Vakuuttavia vuorovaikutustaitoja
   

Katsomme eduksi

 • Osaamisen verotuksen ja taloushallinnon saralla
 • Aiemman kokemuksen konsulttina työskentelystä
   

COO työskentelee pääasiassa Helsingin toimistolla, mutta hänen vastuulleen kuuluu myös Turun toimiston asiantuntijoiden johtaminen, joten työskentelyä myös siellä odotetaan aika-ajoin. Valittavalle henkilölle tarjotaan kilpailukykyinen kompensaatio ja työsuhde-edut. Tehtävän toivottu aloitusajankohta on maaliskuussa 2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakua hoitaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 24.01. Arvioimme kaikki saapuneet hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat seuraavaan haastatteluvaiheeseen Fiscalesin kanssa. Lisätietoja antaa Legal Talent Consultant Jarl-Johan Héde (040 576 5709, [email protected] ja Fiscalesin toimitusjohtaja Karri Nieminen (020 7205 478, pe 15.1., klo 15–17 ja ke 20.01., klo 8–9.30).

Lisätietoja antaa:

Fiscalesin veroasiantuntija Karri Nieminen
Karri Nieminen
Puh. +358 20 7205 478