Haemme Helsingin ja / tai Turun toimistoomme kolmea

VEROASIANTUNTIJAA (TAX ADVISOR)

Asiantuntijoidemme edettyä urallaan Tax Managereiksi ja toimintamme edelleen kasvaessa etsimme joukkoomme kolmea veroasiantuntijaa kohdennetusti seuraavilta erityisaloilta:

  • yksityishenkilöiden ja yritysten kansainvälinen verotus
  • arvonlisäverotus
  • omistajayrittäjien verotukselliset kysymykset
  • yritysjärjestelyt ja strukturoinnit
  • henkilöstön palkitseminen ja muu henkilöverotus

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia, kotimaiseen ja kansainväliseen yritys- ja henkilöverotukseen liittyviä työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntemustasi kansainvälisen verkoston tukemana. Tehtäviisi voi kuulua mm. seuraavia verotuksen osa-alueita: yritysjärjestelyiden suunnittelu ja toteuttaminen, neuvonta henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen liittyvissä verokysymyksissä, yritysten kansainväliseen sijoittautumiseen ja työkomennuksiin ym. henkilöiden kansainväliseen liikkumiseen liittyvä veroneuvonta, yksityishenkilöiden säännönmukaisessa verotuksessa avustaminen, neuvonta perintö- ja lahjaverotukseen liittyvissä kysymyksissä sekä erilaiset arvonlisäverotuksen kysymykset.  

Ketä etsimme?

Sinulla on tehtävään sopiva juridinen tai kaupallinen korkeakoulututkinto ja omaat aiempaa työkokemusta joistakin yllä listatuista verotuksen erityisaloista. Voit olla niin kokenut konkari kuin kasvupolkua etsivä tulevaisuuden talenttikin, sillä tehtävä on mukautettavissa taitojesi ja kykyjesi mukaan. Odotamme kuitenkin, että olet oma-aloitteinen ja hyvä tiimipelaaja sekä analyyttinen, ehtivä, tarkka ja huolellinen asiantuntija. Näet ison kuvan yksityiskohtia unohtamatta. Kommunikoit erinomaisesti vähintään suomeksi ja englanniksi. Jos olet jo kokeneempi asiantuntija, voivat myynti ja markkinointi halutessasi muodostaa merkittävänkin osan tehtävästäsi.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi huipputiimissämme osaamistasi vastaavalla tasolla, monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä, kivan työympäristön ja kollegat sekä kilpailukykyisen kompensaation.

Työtehtävä vakinainen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pian.

Veroasiantuntijaksi Fiscalesiin?

Hakemukset vastaanottaa Paragraaffi Oy ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 30.01.2022. Arvioimme kaikki saapuneet hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Fiscalesin toimitusjohtaja Karri Nieminen (+358 44 757 2222), pe 14.1. klo 14.30-16.00, ke 19.1. klo 9-11 ja to 27.1. klo 15-17. Hakemuksen jättämiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Legal Talent Consultant Jarl-Johan Hédeen (+358 40 5765 709, [email protected])

Jätä hakuasiakirjasi täällä.