Fiscales Oy on Helsingissä ja Turussa toimiva nokkela ja ketterä verotuksen sekä taloushallinnon asiantuntijapalveluita yli 20 hengen voimin tarjoava omistajayrittäjävetoinen yhtiö. Yritys tarjoaa korkean osaamisen palvelujaan taloushallinnon ja yhtiöoikeuden saralla sekä palvelee yksityishenkilö- ja yritysasiakkaitaan tarjoten palveluita muun muassa tulo- ja arvonlisäverotuksen, transaktioiden, kansainvälisen verotuksen sekä henkilö-, perintö- ja lahjaverotuksen aloilla. Yritys toimii tiiviissä yhteistyössä osaavien ja itseään suurempien kumppaneiden, kuten Fondia Oyj:n ja Nexia-verkoston kanssa. Yrityksen liikevaihto on n. 3,0 m€, joka on ollut viimeiset vuodet vahvasti kasvusuunnassa. Tutustu tarkemmin Fiscalesiin osoitteessa http://www.fiscales.fi.

 

Haemme Helsingin toimistoomme

kunnianhimoista TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

 

  •  Sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen AMK- tai korkeakoulututkinto ja omaat aiempaa työkokemusta tilitoimistossa työskentelystä. Olet avoin, oma-aloitteinen ja pidät asiakastyöstä. Yleisimmät kirjanpidon tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja (meidän käytössämme on mm. Procountor ja Netvisor) ja omaksut myös uudet tietojärjestelmät nopeasti. Olet analyyttinen, tarkka ja huolellinen. Näet ison kuvan yksityiskohtia unohtamatta. Kollegana olet helposti lähestyttävä ja hyvä tiimipelaaja. Kommunikoit erinomaisesti vähintään suomeksi ja englanniksi.
  •  Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi huipputiimissämme osaamistasi vastaavalla tasolla, monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä, dynaamisen työympäristön ja kollegat sekä kilpailukykyisen kompensaation.
  •  Verotuksen asiantuntijuus on erityisosaamistamme, joten ongelmatilanteissa me osaamme auttaa sinua ja vastaamme asiakkaasi verotusta koskeviin kysymyksiin. Halutessasi pääset myös itse kehittämään omaa vero-osaamistasi. Jos tavoitteenasi on KLT-tutkinto, takaamme sinulle tuen ja koulutuksen unelmasi saavuttamiseen. Ja mikäli tilintarkastus on kiinnostuksen kohteesi, pääset kasvattamaan tietotaitoasi myös tilintarkastuksen näkökulmasta.
  •  Työtehtävä on vakinainen, kokopäiväinen ja sijaintipaikka on Helsinki tai Turku. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pian.

Taloushallinnon asiantuntijaksi Fiscalesiin?

Voit hakea tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostilla taloushallinnon palvelujen johtajalle Johannes Vuorenpäälle ([email protected]). Arvioimme kaikki saapuneet hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä.

 

Lisätietoja antaa:

Taloushallinnon asiantuntija Johannes Vuorenpää
Johannes Vuorenpää
Puh. +358 44 716 9779