Haemme Helsingin ja / tai Turun toimistoomme kahta veroasiantuntijaa (tax advisor)
 

 • Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia kansainväliseen ja kotimaiseen yritys- ja henkilöverotukseen liittyviä työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntemustasi kansainvälisen verkoston tukemana. Säännönmukaiseen verotukseen liittyvien töiden ohella tehtäväkenttääsi kuuluvat ennakkoratkaisut, rakennejärjestelyt, verostrukturoinnit, verotarkastusvastineet, henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen liittyvät toimeksiannot, sekä erilaiset yritysten ja niiden omistajien sekä yksityishenkilöiden verotukseen liittyvät kysymykset.
   
 • Sinulla on tehtävään sopiva juridinen tai kaupallinen korkeakoulututkinto ja omaat aiempaa työkokemusta verotuksesta – erityisesti joko yritysten ja yksityishenkilöiden tuloverotuksen tai arvonlisäverotuksen parista. Olet oma-aloitteinen ja hyvä tiimipelaaja. Olet analyyttinen, tarkka ja huolellinen. Näet ison kuvan yksityiskohtia unohtamatta. Kommunikoit erinomaisesti vähintään suomeksi ja englanniksi.
   
 • Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi huipputiimissämme osaamistasi vastaavalla tasolla, monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä, kivan työympäristön ja kollegat sekä kilpailukykyisen kompensaation.
   
 • Työtehtävä vakinainen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pian.
   

Voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 24.01. Arvioimme kaikki saapuneet hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa. Lisätietoja antaa Fiscalesin toimitusjohtaja Karri Nieminen (020 7205 478, pe 15.1., klo 15–17 ja ke 20.01., klo 8–9.30).

Lisätietoja antaa:

Fiscalesin veroasiantuntija Karri Nieminen
Karri Nieminen
Puh. +358 20 7205 478