Oletko jo kuullut uudesta Wealth Planning-palvelustamme?

Haluamme panostaa jatkossa entistäkin enemmän omistajayrittäjän kokonaisvaltaisiin laki- ja veropalveluihin, koska haluamme olla tukenanne kaikissa yrityksen ja sen omistajan elinkaareen liittyvissä laki- ja verokysymyksissä.

Osana tätä kehitystä olemme keskittäneet ja laajentaneet perhevarallisuusoikeudellisia palveluitamme perustamalla Private Wealth -praktiikan. Private Wealth -praktiikkamme palvelee kohdennetuilla ja kokonaisvaltaisilla palveluilla erityisesti varakkaita yksityishenkilöitä ja omistajayrittäjiä.

Wealth Planning – Yksilöllistä ja kokonaisvaltaista varallisuus ja perintösuunnittelua

Osana Private Wealth -palvelukokonaisuuttamme tarjoamme Wealth Planning -palvelua, jossa yhdistyy osaamisemme vero-, yhtiö- ja perhevarallisuusoikeudessa. Wealth Planning -palvelumme sopii henkilöille, joille on jo kertynyt monenlaista varallisuutta erilaisista sijoitustuotteista kiinteistöihin sekä ulkomailla olevaan varallisuuteen ja yritysvarallisuuteen.

Wealth Planning -palvelu sopii sinulle, mikäli mietit esimerkiksi seuraavia kysymyksiä:

  • Kuinka varautua yllättäviin elämäntilanteisiin?
  • Kuinka siirtää varallisuutta hallitusti ja verotehokkaasti perillisille? 
  • Miten voit järjestää omaisuutesi rakenteen verotehokkaasti ja perintösuunnittelun näkökulmat kuten esimerkiksi yrityksen sukupolvenvaihdoksen huomioiden? 

Wealth Planning -palvelun avulla saat koko varallisuuttasi koskevan kokonaisvaltaisen suunnitelman niistä toimenpiteistä, joita riskeihin varautuminen ja verotehokas omaisuuden hallinta ja siirtäminen edellyttää.

Miten Wealth Planning -palvelu toimii?

Wealth Planning -palvelu perustuu varallisuutesi ja elämäntilanteesi yksilölliseen kartoittamiseen.  Tämän perusteella laaditaan Wealth Planning -suunnitelma, joka tarjoaa sinulle henkilökohtaiset toimenpide-ehdotukset varallisuutesi turvaamiseksi ja sen siirtämiseksi seuraavalle sukupolvelle. Suunnitelma kattaa sekä henkilökohtaisen omaisuuden, että yritysvarallisuuden suunnittelun.

Wealth Planning -palvelu sopii erityisen hyvin omistajayrittäjälle, jolla esimerkiksi yrityksen sukupolvenvaihdoksen tai muun omistusjärjestelyn suunnittelu on tulossa ajankohtaiseksi.  Onnistuneet sukupolvenvaihdos- ja muut omistusjärjestelyt edellyttävät verokysymysten lisäksi usein myös perhevarallisuusoikeudellisten näkökulmien tunnistamista ja huomioimista suunnittelussa. Wealth Planning -palvelussa tarkistetaan, että esimerkiksi avioehtosopimus, testamentti, edunvalvontavaltuutus ja mahdollinen osakassopimus ovat yhteensopivia ja ajan tasalla tulevaisuutta varten.

Tutustu Private Wealth -palveluihimme tästä: Private Wealth.

Mikäli haluat kuulla lisää Wealth Planning -palvelustamme, voit olla yhteydessä veroasiantuntijaamme Ilkka Kiesiin numerossa +358 41 730 9701 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä varallisuutesi tulevaisuus!

 

Kiinnostuitko - ota yhteyttä

ilkka-kiesi
Ilkka Kiesi
Puh. +358 41 730 9701