Fiscales Flow -palvelu

Yrityksen taloushallinnossa tarvitaan usein vastauksia monelta asiantuntijalta – kirjanpitäjältä, palkanlaskijalta tai veroasiantuntijalta. Tämä tarkoittaa usein myös useamman eri palveluntarjoajan koordinointia, joka vie aikaa, resursseja ja pitkittää vastausten saamista. Lisäksi olennaista tietoa ja tositteita saattaa hukkua kommunikaatiossa. Hyvänä esimerkkinä arvonlisäverotukseen liittyvät kysymykset, jotka ovat usein monimutkaisia ja edellyttävät syvällistä veroasiantuntijan osaamista. Eri palveluntarjoajat eivät myöskään näe kokonaisuutta ja eivät siten kykene proaktiivisesti ehdottamaan ratkaisuja asiakkaan parhaaksi.

Tähän haasteeseen ratkaisuna on Fiscalesin Flow -palvelu. Se kokoaa edellä kuvatut taloushallinnon osa-alueet yhdeksi palvelukokonaisuudeksi, jonka saat yhden asiantuntijan koordinoimana nopeasti ja täsmällisesti. Fiscalesin huippuammattilaiset ratkaisevat taloushallinnon eri osa-alueiden kysymykset nopeasti ja myös yhdessä ehdottavat proaktiivisesti toimenpiteitä asiakkaan parhaaksi. Lisäksi, jos olet esimerkiksi toteuttanut yritysjärjestelyn avustuksellamme, voit luottaa siihen, että Fiscalesin kirjanpitäjälläsi on ajantasainen tieto yritysjärjestelyn vaikutuksista kirjanpidon ratkaisuihin.

Helpompaa, vaivattomampaa ja kokonaisuutena edullisempaa.

Fiscales Flow -palvelu – Kysy lisää tai pyydä yhteydenotto, vastaamme ripeästi

Uuden asiakkaan ensimmäisen toimeksiannon vähimmäisveloitus on 1000,00 euroa sisältäen yleiskululisän. 

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietosi käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja tietoturvallisesti, tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Taloushallinnon asiantuntija Johannes Vuorenpää
Johannes Vuorenpää
johtaja, taloushallinnon palvelut
+358 44 716 9779