Fiscales Oy on vahvassa kasvussa oleva yhtiö, joka tarjoaa ammattimaisia ja luotettavia asiantuntijapalveluja verotuksen ja laskentatoimen saralla.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja lisäarvoa tuottavia palveluita. Palvelumme yrityksille, omistajayrittäjille ja yksityishenkilöille liittyvät asiakkaittemme jokapäiväiseen toimintaan tai toiminnan muutostilanteisiin. Haemme asiakkaillemme toimivimman ratkaisun kuhunkin tilanteeseen ja toteutamme sen asiakkaillemme ensiluokkaisesti ja tehokkaasti. Kokeneet asiantuntijamme tarjoavat asiantuntemustaan asiakkaillemme muun muassa yritysten tuloverotuksen, arvonlisäverotuksen, transaktioiden, kansainvälisen verotuksen, henkilöverotuksen, perintöverotuksen ja lahjaverotuksen aloilla. Verotuksen lisäksi tarjoamme palveluja yhtiöoikeuden ja laskentatoimen kysymyksissä.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Lisäksi olemme ylpeitä kansainvälisistä kontakteistamme Nexia International -verkostossa, jolla on toimintaa yli 120 maassa. Nexia International on itsenäisten liikkeenjohdon neuvonantajien, konsulttien ja tilintarkastajien ryhmittymä, jolla on yhteiset laatu- ja toimintakriteerit. Verkosto kuuluu maailman kymmenen suurimman tilintarkastusryhmän joukkoon. Verkostoon kuuluvat yhtiöt tarjoavat veroneuvontapalveluja, tilintarkastuspalveluja, konsultointia sekä laskentatoimeen ja yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme joustavasti paikallisia asiantuntijapalveluja kansainvälisissä tilanteissa. Nexia International -verkostossa työskentelee yhteensä yli 25.000 työntekijää.

Meillä on ymmärrys veroista, joten asiakkaamme voivat keskittyä liiketoimintaansa.