Palkkahallinto

Palkanlaskenta ja palkkahallinto kokonaisuudessaan on yksi keskeisimmistä taloushallinnon toiminnoista yritykselle. Palkkahallintopalvelujen ostaminen on suositeltua, sillä siten yritys pystyy säästämään omia henkilöstöresurssejaan ja saa samalla varmuuden siitä, että myös haastavimmat palkanlaskennan tilanteet hoidetaan laadukkaasti. Autamme yrityksiä palkkahallinnon kysymyksissä juuri halutussa laajuudessa.

Tarjoamme palkanlaskenta- ja muita palkkahallintopalveluja yrityksesi tarpeiden mukaan

Palkkahallinto on erikoisosaamista vaativa laaja kokonaisuus. Palkkahallintopalvelujen tuottamista säätelevät useat lait ja säädökset sekä eri toimialojen työehtosopimukset. Palkkahallintopalvelumme pitävät sisällään palkanlaskennan lisäksi palkkojen maksun ja muun muassa vuosilomalaskennan sekä matkalaskujen hallinnan. Esimerkiksi asianmukainen matkalaskujen hallinta on tärkeä osa yrityksen liiketoiminnan sujuvuuden varmistamista. Työntekijällä on mahdollisuus saada meiltä palkkaerittely haluamallaan tavalla joko postitse tai sähköisesti. Palkkahallintopalvelujemme yhteydessä laadimme myös palkkatodistuksia ja Kela-hakemuksia sekä tarvittaessa huolehdimme vaadituista ulosoton pidätyksistä.

Työnantajien raportointivelvollisuudet ovat kasvaneet viime vuosina. Asiantuntijamme seuraavat tarkasti muuttuvia työnantajavelvoitteita ja varmistavat sen, että asiakkaamme noudattavat asianmukaisesti aina kulloinkin voimassa olevia säännöksiä. Huolehdimme palkkahallinnon raportointivelvollisuudet verohallinnolle sekä muut viranomaisilmoitukset. Pystymme toimimaan apuna myös työehtosopimusten tulkinnassa. Meillä on laaja osaaminen eri toimialoilta ja siten pystymme olemaan tukena haastavissakin tilanteissa. Kattavien palvelujemme vuoksi asiakkaan tehtäväksi jääkin hänen niin halutessaan vain palkkatietojen toimittaminen.

Asiantuntijamme tarjoavat henkilökohtaista palvelua

Nimeämme asiakkaalle oman vastuullisen palkanlaskijan ja varahenkilön asiantuntijoidemme joukosta. Omien vastuuhenkilöiden puoleen on aina helppo kääntyä asiassa kuin asiassa. Asiantuntijoidemme ammattitaito on keskeistä palkanlaskennassa, vaikka hyödynnämme myös kehittyneitä ohjelmistoja. Asiantuntijamme varmistavat aina laskennan oikeellisuuden ja lisäksi ratkaisevat laskennassa ilmenneet haasteelliset tulkintatilanteet.

Hoidamme yrityksenne palkkahallintoon liittyvät tehtävät ammattitaidolla, asianmukaisesti ja tehokkaasti. Meille voitte ulkoistaa koko palkkahallinnon tai vain osan siitä omien tarpeidenne mukaisesti.  Asiantuntevien palkkahallinnon ammattilaisten avulla voitte olla varmoja siitä, että palkkoihin liittyvät asiat ovat hyvässä hoidossa.

Tarjoamiemme muiden taloushallintopalvelujen ja veropalvelujen vuoksi pystymme tarvittaessa auttamaan myös palkkahallintoa laajemmissa asioissa. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tarjoamaamme kokonaisvaltaiseen palveluun, joka mahdollistaa myös lisäarvon tuottamisen asiakkaillemme.

Palkkahallinto – Kysy lisää tai pyydä yhteydenotto, vastaamme ripeästi

Uuden asiakkaan ensimmäisen toimeksiannon vähimmäisveloitus on 1000,00 euroa sisältäen yleiskululisän. 

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietosi käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja tietoturvallisesti, tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.