Hyvä asiakkaamme,

Syksy on jo pitkällä ja monella alalla on menossa vuoden kiireisin aika. Olemme koostaneet tähän uutiskirjeeseen uutisia ja näkökulmia monilta taloushallinnon aloilta. Esittelemme myös uuden kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden Fiscales Flow'n, joka yhdistää taloushallinnon ja verotuksen palvelut. 

Yrittäjä, olethan meihin myös yhteydessä, jos olet suunnitellut jakavasi osinkoja tai maksavasi palkkaa vielä tänä vuonna tai haluat keskustella mahdollisista osakaslainoista. Nämä ovat tärkeitä asioita hoitaa ennen vuodenvaihdetta sekä alkuvuoden 2022 vuosi-ilmoituksia. Tarjoamme taloushallinnon ja veroneuvonnan palveluita, jotka auttavat sinua mm. arvioimaan parhaan mahdollisen tavan osingonjaon toteuttamiseen sekä hoitamaan vaaditut viranomaisilmoitukset.
 

Mukavaa syksyä toivottaen,
Fiscales Oy

Fiscales Flow - palvelu

Johannes Vuorenpään blogikirjoitus Fiscales Flow palvelusta kertoo kuinka yritykset tarvitset taloushallinnossa usein vastauksia monelta asiantuntijalta – kirjanpitäjältä, palkanlaskijalta tai veroasiantuntijalta. Fiscales Flow -palvelu pyrkii vastaamaan näihin haasteisiin erityisesti yrityksen ja yrittäjän näkökulmasta. Palvelun tarkoituksena on koota yhteen talous- ja palkkahallinnon sekä verotuksen osaaminen yhdeksi toimivaksi palvelukokonaisuudeksi, jonka yritys saa yhden asiantuntijan koordinoimana nopeasti ja täsmällisesti.

Taloushallintoliiton uutisia yrittäjille

Pienyrityksen tietoturvan muistilista. Lue lisää.

Mitkä ihmeen hankintasanomat ja miten se minun yritykseeni liittyy? Lue lisää.

Tilisanomat (11/2020): Virkistystilaisuudet tulo- ja arvonlisäverotuksessa. Lue lisää.

 

Kiinnostuitko - ota yhteyttä

Taloushallinnon asiantuntija Johannes Vuorenpää
Johannes Vuorenpää
Puh. +358 44 716 9779