Hyvä asiakkaamme,
 

Vuosi 2021 alkaa olla jo lopuillaan ja Joulu lähestyy! Vuosi on ollut edelleen haastavaa tasapainoilua välillä avautuvan ja välillä sulkeutuvan yhteiskunnan välillä, mutta tästäkin on selvitty! Pikkuhiljaa onkin aika rauhoittua ansaittuun joulun viettoon ja kääntää katseet seuraavaan vuoteen. Yrittäjä, olethan meihin kuitenkin yhteydessä vielä tämän vuoden puolella, jos olet suunnitellut jakavasi osinkoja tai maksavasi palkkaa vielä tänä vuonna tai haluat keskustella mahdollisista osakaslainoista. Nämä ovat tärkeitä asioita hoitaa ennen vuodenvaihdetta sekä alkuvuoden 2022 vuosi-ilmoituksia.


 
Haluamme toivottaa asiakkaillemme oikein hyvää Joulua ja samalla kiittää kaikkia hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna ja toivottaa menestyksekästä vuotta 2022! Joulukorttien sijaan olemme tänä jouluna tehneet lahjoituksen hyväntekeväisyyteen Lions Club Turku / Sirius ry:n toiminnan tukemiseen.


Toimistomme Turussa on poikkeuksellisesti avoinna 23.12 ja 31.12 klo 9.00-12.00. Muina aikoina olemme paikalla normaalisti ma-to klo 9.00-16.00 ja pe klo 9.00-15.00

Mukavaa Joulun odotusta toivottaen,
Fiscales Oy

Oletko jo tutustunut Fiscales Flow - palveluun?

Johannes Vuorenpään blogikirjoitus Fiscales Flow palvelusta kertoo kuinka yritykset tarvitset taloushallinnossa usein vastauksia monelta asiantuntijalta – kirjanpitäjältä, palkanlaskijalta tai veroasiantuntijalta. Fiscales Flow -palvelu pyrkii vastaamaan näihin haasteisiin erityisesti yrityksen ja yrittäjän näkökulmasta. Palvelun tarkoituksena on koota yhteen talous- ja palkkahallinnon sekä verotuksen osaaminen yhdeksi toimivaksi palvelukokonaisuudeksi, jonka yritys saa yhden asiantuntijan koordinoimana nopeasti ja täsmällisesti.

Taloushallintoliiton uutisia yrittäjille

Työnantajalle korvausvelvollisuus kilpailukieltosopimuksen rajoitusajalta. Lue lisää Taloushallintoliiton nettisivuilta.

Kiinnostuitko - ota yhteyttä

Taloushallinnon asiantuntija Johannes Vuorenpää
Johannes Vuorenpää
Puh. +358 44 716 9779